Werkwijze

Met Axtron werkt het sneller en makkelijker

Een vlotte, foutloze workflow in enkele stappen

Hoe groot of klein uw order ook is: bij Axtron krijgt u maatwerk. Altijd. Ook voor uw ideeën en producten bieden wij de juiste diensten om uw project snel en feilloos tot een goed einde brengen. Met onze maatwerkaanpak borgen wij gemak, snelheid en kwaliteit voor een concurrerende prijs. Uw order verwerken we volgens een vast efficiënt proces, dat zich in de praktijk heeft bewezen. Zo bent u verzekerd van een vlotte, foutloze workflow en een hoogstaand eindproduct. In het proces doorloopt uw order de volgende stappen:

Stap 1

Verkoop en order-intake

Uw aanvraag wordt verwerkt door de Verkoopafdeling. Op basis van uw specificaties en aangeleverde documenten doen wij u een aanbieding. Na uw akkoord verwerken we de aanvraag tot een order, die we invoeren in ons ERP-systeem. Hierin houden we de voortgang van uw order nauwgezet bij. Met uw vragen kunt u terecht bij uw vaste contactpersoon.

Stap 2

PCB-ontwerp (optioneel)

Desgewenst kunnen wij de printed circuit boards (PCB’s) voor uw product voor uw (her)ontwerpen met ons geavanceerde CAE/CAD-systeem van Mentor Graphics (Pads® Professional). Van enkelzijdige printplaten tot complexe multilayer printen en flex-rigid printen. Hierbij werken we volgens de IPC-normen.

Stap 3

Werkvoorbereiding

Alle ontwerpspecificaties en documenten vertalen we naar ons eigen standaard productieformat. Dit format sluit naadloos aan op ons productieproces en onze machines. Zo werken onze mensen altijd volgens een vast gegevensstramien. Daarmee borgen we een vlot en optimaal proces en elimineren we het risico van fouten.

Stap 4

Inkoop van onderdelen

Op basis van de orderspecificaties kopen we de benodigde componenten in. Via ons wereldwijde netwerk hebben we inzicht in alle levertijden en prijzen. Hierdoor kunnen we altijd de componenten inkopen met de levertijd en prijs/kwaliteit verhouding die het beste aansluiten op uw product en de afgesproken leverdatum. Voor korte doorlooptijden houden we ook voorraad in ons eigen magazijn.

Stap 5

Logistiek

Alle componenten worden verzameld in de ‘projectkrat’ voor uw product. Zodra alle componenten binnen zijn, gaat uw order in productie.

Stap 6

Productie

Uw product wordt doorgaans volautomatish vervaardigd in onze ultramoderne productie-unit. De gangbare doorlooptijd voor reguliere assemblage-opdrachten is 4 tot 6 weken. Als u haast heeft kunnen we uw opdracht verwerken als spoedopdracht. Bij hoge uitzondering leveren we zelfs binnen 24 uur.

Stap 7

Coaten en ingieten (optioneel)

Ter bescherming tegen weersinvloeden en kopiëren kunnen wij uw producten voorzien van een conformal coating of ingieten in onverwoestbaar giethars (popping).

Stap 8

Testen (optioneel)

In onze testafdeling testen wij of uw producten voldoet aan alle specificaties. Hierbij werken we nauw samen met de klant Veel klanten stellen hiervoor eigen testsoftware en –apparatuur beschikbaar, soms op afstand bestuurd. Zo houden ze de zelf de vinger aan de pols van de kwaliteit van hun product.

Stap 9

Logistiek en verzending

De afgewerkte producten slaan we op in ideale klimaat- en temperatuurcondities in ons moderne magazijn en leveren we vervolgens uit op de afgesproken datum en tijd. Desgewenst verzenden wij de producten ook (wereldwijd) naar uw eindgebruikers.

Wat kunnen wij voor u maken?

Benieuwd wat Axtron voor úw product of productidee kan betekenen? Een spoedklus die snel geleverd moet worden? Of een complexe opdracht die niemand voor u kan uitvoeren? Neem dan snel contact op!