Diensten

Prototyping, nulseries en mass production

100% zeker dat alles feilloos werkt

Scroll direct door naar een specifieke dienst door op één van de buttons te klikken:

Ga naar Prototyping
Ga naar Nulseries
Ga naar Mass production

Axtron-Prototypes-&-nulseries

Prototyping

Voordat u een nieuw product laat produceren, wilt u zekerheid dat het goed werkt en (kosten)efficiënt kan worden geproduceerd. In dat proefstadium staat Axtron u graag terzijde. In samenwerking met u bouwen we uw prototypes tot we samen 100% tevreden zijn over de kwaliteit, productiemogelijkheden en -kosten.

Vakkundig en snel proces (time to market)

Bij Axtron bouwt u op een zorgvuldig en vakkundig prototyping-proces met een minimale doorlooptijd. Het traject van idee tot productie is zo kort mogelijk (time to market). En omdat wij u ook deskundig kunnen adviseren over de verkrijgbaarheid en prijzen van componenten, weet u zeker dat uw product efficiënt te produceren is tegen zo laag mogelijke kosten. En dat u uw product straks dus concurrerend kunt aanbieden.

Uw prototype snel in huis

De rolverdeling in het prototyping-proces bepaalt u zelf. Desgewenst verzorgen wij het gehele traject, inclusief alle componenten. Maar uiteraard kunt u bepaalde componenten ook zelf aanleveren. U heeft haast? Als u wilt, kunnen wij uw prototype snel leveren!

Nulseries

Na de prototyping kan Axtron ook een nulserie voor u maken. We nemen dan de eerste 100 producten in proefproductie om het optimale productieproces in te regelen en eventuele problemen tijdig op te lossen, voordat de echte productie start. U bouwt daarmee extra zekerheid in.

Diensten-Prototyping-Nulseries

Mass production

Uw product is getest. Alle seinen staan op groen. Hoog tijd voor de productie. 1000 stuks, 100.000 stuks… ook voor de ‘grote aantallen’ is Axtron de aangewezen partner om uw ambities te realiseren, hoe bescheiden of hoog ze ook zijn. Met ons ultramoderne machinepark en stringente kwaliteitscontroles in elke processtap bent u verzekerd van een feilloos, (kosten)efficiënt gestandaardiseerd productieproces. En daarmee van een vlekkeloze output.

 

Voor de productie brengen we twee Mycronic pick & place-machines in stelling, met een topsnelheid van bijna 60.000 componenten per uur. Eenmaal gereed wachten uw producten op verzending in ons moderne magazijn. De aantallen en leveringsmomenten bepaalt u zelf.

Transport

Wilt u ook geen omkijken hebben naar de verzending? Dan nemen wij ook het gehele logistieke proces voor onze rekening, inclusief transport. Wij verzenden uw product naar elk adres, waar ook ter wereld. Ook dat doen we uiterst zorgvuldig, efficiënt en tegen scherpe tarieven.

Wat kunnen wij voor u assembleren?

Benieuwd wat Axtron voor úw product of productidee kan betekenen? Een spoedklus die morgen af moet? Of een complexe opdracht die niemand voor u kan uitvoeren? Neem dan snel contact op!

Direct bellen: 0343 437 340
Contactformulier