Kwaliteit & Milieu

Kwaliteit, veiligheid en milieu

Kwaliteit is vooral: méntaliteit

Kwaliteit is wat Axtron betreft vooral: mentaliteit. Steeds een stapje harder lopen dan anderen om uw verwachtingen waar te maken. Of nog beter; Wij doen alles om uw verwachtingen te overtreffen.

Alle certificeringen en standaarden

Uiteraard voldoen onze processen, producten en diensten aan alle certificeringen en standaarden die voor uw product(en) van toepassing zijn. En onze medewerkers zijn zonder uitzondering bevlogen vakmensen die staan voor hun vak. Met gerichte trainingsprogramma’s volgen zij de internationale technologische ontwikkelingen op de voet.

State-of-the-art technologie

Uw producten worden state-of-the art. Ons machinepark vernieuwen we continu. Statische elektriciteit (ESD) elimineren we met antistatische vloeren en bedrijfskleding. Onze producten en verpakkingen zijn dus gegarandeerd ESD-veilig.

Oprecht betrokken bij uw ambities en uitdagingen

Échte kwaliteit zit echter dieper, vinden wij. Wij zijn oprecht betrokken bij uw ambities en uitdagingen en werken met hart en ziel aan producten en services om die met verve tegemoet te kunnen treden. Noem het liefde voor het vak. En voor de producten die we voor u maken…

Bevlogenheid en liefde voor kwaliteit zitten in ons DNA. Deze krachtige soft skills worden ‘van bovenaf’ geïnspireerd en gestimuleerd door ons directieteam dat het bedrijf zelf in handen heeft. Bij Axtron gaan we voor kwaliteit, continuïteit en lange-termijnrelaties met onze klanten.

Die hang naar perfectie in kwaliteit en hechte klantrelaties vindt u terug in de eminente kwaliteit van uw product en het prettige, inspirerende proces daar naartoe.

KwaliteitMilieu-ambities

Onze kwaliteits certificeringen:

Bitmap

ISO 9001:2015: de internationale norm voor kwaliteitsmanagement.

Bitmap-3

IPC-A-610: internationale standaard voor kwaliteitstoetsing van elektronica-assemblage.

Veiligheid en milieu

Veiligheid, duurzaamheid en klimaat lopen als een rode draad door onze processen. Zo werken we volledig ‘gasloos’ en wekken we met zonnepanelen in eigen huis CO2-vrije energie op voor onze bedrijfsprocessen.

Zuinig op mensen én planeet

In ons ultramoderne nieuwe bedrijfspand in Maarsbergen werken onze mensen in optimale werk-, klimaat- en lichtcondities. Speciale processen, zoals het ingieten van componenten (potting), voeren we uit in speciaal geconditioneerde ruimtes, waarin de dampen direct worden afgevoerd.

Minimaal energieverbruik

Het energieverbruik van onze machines en installaties is minimaal. De vapour phase soldeermachine verbruikt bijvoorbeeld 75% minder energie dan een traditionele convectie-reflowoven.

Oplosmiddelen vervangen door milieuvriendelijke alternatieven

Oplosmiddelen voor het reinigen van stencils en gereedschappen vervangen we waar mogelijk door milieuvriendelijke watergedragen alternatieven.

Gesloten recyclingsysteem voor defluxing

Onze unieke defluxing-machine voor het reinigen van PCB’s is een gesloten recyclingsysteem dat geen afvalwater op het riool loost. Ook het overige afval, zoals soldeerafval en verpakkingsmaterialen, wordt waar mogelijk hergebruikt. De volledige productie voeren we uit in eigen fabriek. Zo voorkomen we onnodige transporten en daarmee CO2-uitstoot.

Bitmap-1

NEN 3140: norm voor veilig werken met elektrische installaties en arbeidsmiddelen.

kisspng-restriction-of-hazardous-substances-directive-euro-rohs-5b26f48f0ae5b4.9201806215292796310447

RoHS II: Europese richtlijn voor het beperken van gevaarlijke stoffen.

Bitmap-2

REACH: Europese verordening voor het werken met chemische stoffen.

Wat kunnen wij voor u assembleren?

Benieuwd wat Axtron voor úw product of productidee kan betekenen? Een spoedklus die morgen af moet? Of een complexe opdracht die niemand voor u kan uitvoeren? Neem dan snel contact op!

Direct bellen: 0343 437 340
Contactformulier