Over Axtron

Al meer dan 30 jaar voorop in elektronica assemblage en ontwikkeling

Opgericht in 1986 is Axtron uitgegroeid tot een vooraanstaande dienstverlener in de wereld van industriële elektronica-assemblage en –ontwikkeling, met ruim 30 medewerkers en tientallen grote en kleinere klanten in binnen- en buitenland.

Bekijk de meest recente cases

Overons-streamer

Elektronica op basis van klanteisen

Al meer dan 30 jaar leggen wij ons toe op het bouwen, assembleren en ontwikkelen van elektronicaproducten op basis van klanteisen. Zowel halffabrikaten als eindproducten. Onze opdrachtgevers vindt u in vrijwel alle sectoren. Wij werken voor multinationals, maar ook voor startups.

Goed afgestemd dienstenpakket

Door de jaren heen hebben wij een gezonde solide groei doorgemaakt. En dat geldt ook voor onze dienstverlening. U kunt bij Axtron terecht voor een compleet dienstenpakket: van het produceren en assembleren van PCB’s tot en met productontwikkeling, prototyping, projectbegeleiding en advisering.

Alles voor een veilige, efficiënte workflow

In ons 1.500m2 grote bedrijfspand in Maarsbergen beschikken we over alle moderne faciliteiten voor een veilige en efficiënte workflow. Denk aan antistatische vloeren voor ESD-veilig werken en een speciale geconditioneerde ruimte voor het veilig coaten en ingieten van producten (potting).

Continu investeren in nieuwe machines

Voor het ontwikkelen, produceren en testen van uw producten staat een hypermodern machinepark ter beschikking. Ook investeren we continu in nieuwe machines en apparatuur, zodat we altijd werken volgens de laatste stand van de technologie. Bijvoorbeeld:

  • Vapour Phase-solderen voor uitstekende warmte overdracht en soldeerverbindingen van topkwaliteit;
  • Trident ZDO-defluxinginstallatie voor het steriel en milieuvriendelijk reinigen van componenten. Het spoelwater wordt hierin gerecycled en komt dus niet in het milieu terecht.

Alle technische ontwikkelingen volgen we op de voet. Onze medewerkers worden voortdurend bij- en omgeschoold.

Bekijk de specials

Overons-machines

Wij gaan voor hechte klantrelaties

Technisch en organisatorisch volgen we de polsslag van de tijd. Maar onze koers is rotsvast: recht zo die gaat. Niet gaan voor het snelle succes, maar voor hechte klantrelaties. Wij zijn en blijven een technologiebedrijf in hart en nieren. Tekenend is dat het directieteam het bedrijf zelf in handen heeft en dat de meeste leden een technische achtergrond hebben. Zo borgen we de continuïteit en behouden we een heldere vaste koers.

Altijd makkelijk bereikbaar, ook voor u

Axtron heeft een horizontale organisatiestructuur met betrokken vakmensen op alle posities. De communicatielijnen zijn kort en iedereen is makkelijk bereikbaar, ook voor u als klant.

Advies of een offerte? Vraag het uw Axtron-team.

E-mail

Wat kunnen wij voor u maken?

Benieuwd wat Axtron voor úw product of productidee kan betekenen? Een spoedklus die heel snel af moet? Of een complexe opdracht die niemand voor u kan uitvoeren? Neem dan snel contact op!

Direct bellen: 0343 437 340
Contactformulier