Cases

PCB’s voor Internet of Things (IoT)

Internet of Things
PCB
100% tracebility

PCB’s voor Internet  of Things (IoT)

Speciale uitdaging

Internet of Things (IoT) is de verzamelnaam voor netwerken waarin apparaten zijn voorzien van een sensor, zodat met elkaar kunnen communiceren. Het monitoren, analyseren en versturen van de gemeten data staat hierin veelal centraal.

Voor deze belangrijke innovatieve ICT-ontwikkeling biedt Axtron een compleet pakket aan diensten, zoals productontwikkeling, assemblage-layout, bouwen, prototyping, reinigen en testen.

In opdracht van een specialistische aanbieder van systemen voor dataverzameling bouwde Axtron diverse elektronicamodules voor het verzamelen, meten en versturen van gegevens. De instrumenten worden ingezet in Internet of Things-toepassingen in de transportwereld, logistieke sector en industrie. Op basis van het ontwerp van de klant assembleren we de PCB’s, die we vervolgens testten op voldoen aan de specificaties.

Om achteraf precies na te kunnen gaan welke componenten zijn toegepast, verzocht de klant ons ook om een gedetailleerde materialenlijst. Hierbij kwam ons nauwkeurige systeem voor tracebility in ons productieproces uitstekend van pas. Van offerte tot levering houden we in elk project exact bij welke componenten we hebben toegepast. Voor elk product dat we bouwen programmeren we onze machines zodanig dat we eventuele herhaalopdrachten steeds op exact dezelfde wijze kunnen uitvoeren.

Bekijk alle cases