Cases

Monitoringsysteem voor hersenaandoeningen

Gezondheidszorg
Specials
Complexe soldeerverbindingen

Monitoringsysteem voor hersenaandoeningen

Dat Axtron heel complexe oplossingen kan realiseren met inzet van speciale componenten en bewerkingen bewijst onze dienstverlening voor een producent van medische apparatuur.

De opdrachtgever vroeg ons een instrument te bouwen voor het monitoren van epilepsiepatiënten, op basis van aangeleverde specificaties. Het instrument waarschuwt patiënten (en hun naasten) preventief voor opkomende epilepsieaanvallen, zodat ze steeds tijdig hun voorzorgsmaatregelen kunnen nemen.

In dit project verzorgden wij de inkoop, de PCB-assemblage, de kasten, de prototyping en de product-testen. Bij ons lag vooral de uitdaging om in het prototyping-proces snel tot de gewenste kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid te komen, zodat de doorlooptijd tot een minimum beperkt bleef.

De klant koos voor Axtron, omdat wij de complexe soldeerbewerkingen konden uitvoeren die nodig waren om kritische soldeerverbindingen te realiseren die bestand zijn tegen specifieke invloeden, waaronder luchtvochtigheid, temperatuur, PCB-finish, (proportie van ) soldeerpasta en de omvang van de pads.

Bekijk alle cases